Lær os bedre at kende

HVEM ER VI

CHEFTRÆNER

ANDERS MØLGAARD har ønsket at træne vores øvede ungdomsspillere i denne sæson. Anders har de seneste 3 sæsoner trænet vores elite-spillere, og har indført ny struktur og nye træningsmetoder der.

Anders har mange års erfaring som træner, blandt andet også for damelandsholdet for år tilbage. Vi er meget glade for at Anders har lyst til at give vores gode ungdomsspillere et stort løft.

TRÆNINGSTIDER

BEGYNDERE OG LET-ØVEDE

16:30 - 18:30

Thaneks og Mickey

16:30 - 18:30

Mickey

KUN FOR PIGER

17:00 - 18:30

Anders

PÆDAGOGISK TRÆNER

THANEKS THANANTHIRAN har egen idrætserfaring fra kampsport og er lærerstuderende på Jelling Seminarium.

Vi har haft et stort ønske om at tilknytte en person med en pædagogisk baggrund til vores ungdomstræning, så vi er meget glade for at Thaneks har sagt ja til opgaven.

Vores forhåbning er at træning og indlæring bliver baseret på hyggeligt samvær med leg og sjov uden den bordtennismæssige indlæring svækkes, men tvært imod øges pga. den gode stemning.

Thaneks har allerede været på teknik kursus, så han er fuldt ud fortrolig med den basale bordtennis teknik.

BORDTENNIS TEKNIK OG KNOW-HOW

MICKEY ELSBORG er en af klubbens allerbedste spillere. Trods sin unge alder har Mickey et stort kendskab til bordtennis teknikken og evner også at vise det i praksis.

Mickey har tidligere trænet børn i Daugård og har været et år på idræts-efterskole med bordtennis som ekstra tilvalg, så han er en yderst kompetent træner.

Mickey er en glad og meget positiv person, som helt sikkert er et stort plus for klubbens unge medlemmer. Mickey støtter Anders og Thaneks på begge træningshold.

KOORDINATOR FOR UNGDOM

FLEMMING MADSEN hjælper med tilmelding til stævner og turnering.

Er du interesseret i at spille mod nogle fra andre klubber, så kontakt Flemming.

Flemming Madsen

Ringdams Kobbel 38

7100 Vejle

E-mail: vbk.flmad@gmail.com

Det kan være en hjælp for piger til at komme i gang med bordtennis, at man kun er sammen med andre piger. Derfor har vi oprettet et hold kun for piger.

Piger har en lidt anden tilgang, det er måske vigtigere at lykkes med teknikken end at vinde hvert muligt point. Piger i 10-16 års alderen er også mere modne og har andre interesser end jævnaldrene drenge, så der er flere ting i spil.

Derfor vil vi gerne give pigerne denne mulighed, så er du pige og har lyst til at prøve bordtennis, så kom meget gerne. Du er meget velkommen.

Anders (træner) har tidligere trænet det danske damelandshold, han er rigtig dygtig.

ØVEDE

17:00 - 19:00

Anders

17:00 - 19:00

Mickey

EKSTRA TIDER FOR ØVEDE TURNERINGSSPILLERE

18:30 - 21:30

19:00 - 22:00

10:00 - 13:00

Ovenstående er en ekstra mulighed til ungdomsspillere, der har spillet i nogle år og har fået et niveau, hvor de er klare til at udfordre voksne spillere.

Fælles for de 3 tidsrum er frit spil med de voksne medlemmer.

Her tager man selv initiativ til at spille med de andre medlemmer. Eventuelt kan man lave aftaler gennem vores Facebook gruppe. Alle hjælper med til at alle kommer til at spille.

TRÆNINGSSAMLINGER

I sæsonen er der planer om at lave nogle træningssamlinger for ungdomsspillere med Cheftræner Anders Mølgaard med assistance fra vores elitespillere. Samlingerne vil foregå i weekender. Først skal sæsonen dog lige i gang, så vi kan se årets medlemmer.

STÆVNER OG TURNERING

Det er muligt at tilmelde hold til en løbende turnering hen over sæsonen og deltage i stævner i weekenden for at konkurrere med andre spillere fra andre klubber på eget niveau.

Mere information herom kan modtages fra Flemming Madsen (far til Mads), der vil være kontaktperson i ungdomsafdelingen.

Hvis man ønsker at prøve dette af, skal der overfor Dansk Bordtennis Union (DBTU) indløses licens, som udgør 100 kr. Herefter kan der deltages i alle stævner og holdturnering.

Til de enkelte stævner opkræves deltagergebyr ved siden af.

Licens kan købes på Bordtennisportalen.dk, men klubben hjælper også gerne med at indløse licens ved indbetaling til klubben.

BORDTENNISKALENDER 2018/2019

Hal 2A

Willy Sørensens plads 5

7100 Vejle

Fra caféen skal du igennem Hal 1, fortsæt til Hal 2A.

Vejle BTK har en gruppe på Facebook.

Gruppen hedder Vejle Bordtennis Klub.

Alle er meget velkommen til  at bidrage til klublivet.

Søg siden frem eller klik HER