HVEM ER VI

TRÆNINGSTIDER 2019 - 2020

ANDERS MØLGAARD vil i denne sæson fungere som coach og sparringspartner for vores trænere. Anders' mangeårige erfaring som træner vil dermed blive en del af hverdagen for vores trænere.

BEGYNDERE

PÆDAGOGISK TRÆNER

THANEKS THANANTHIRAN har egen idrætserfaring fra kampsport og er lærerstuderende på Jelling Seminarium.

Thaneks startede sidste år som træner for vores begynderhold, og det var en stor succes. Så naturligvis fortsætter vi med det i år.

Med Thaneks bliver træning og indlæring baseret på hyggeligt samvær med leg og sjov så den bordtennismæssige indlæring øges pga. den gode stemning.

Thaneks har allerede været på flere teknik kurser, så han er fuldt ud fortrolig med den basale bordtennis teknik.

MADS CHR MADSEN er hjælpetræner for Thaneks efterhånden som holdet fyldes op. Mads Chr er en af vores dygtige ungdomsspillere, der har deltaget i mange stævner. Både i sidste sæson og i denne sæson deltager han på et af vores turneringshold for voksne.

LET-ØVEDE og ØVEDE

MICKEY ELSBORG er en af klubbens allerbedste spillere. Trods sin unge alder har Mickey et stort kendskab til bordtennis teknikken og evner også at vise det i praksis.

Mickey har tidligere trænet børn i Daugård og har været et år på idræts-efterskole med bordtennis som ekstra tilvalg, så han er en yderst kompetent træner.

Mickey er en glad og meget positiv person, som helt sikkert er et stort plus for klubbens unge medlemmer.

MIKKEL MADSEN har tidligere har været træner hos os, og er nu kommet tilbage til klubben efter et år på efterskole. Mickey og Mikkel vil i fællesskab sørge for et rigtig godt træningsmiljø til gavn for alle vores dygtige ungdomsspillere.

BEGYNDERE - Fra 9. september 2019

Thaneks og Mads Chr

Thaneks og Mads Chr

LET-ØVEDE - Fra 20. august 2019

16:45 - 18:15

ØVEDE - Fra 20. august 2019

18:15 - 19:45

18:00 - 19:30

EKSTRA TIDER FOR ØVEDE TURNERINGSSPILLERE

18:30 - 21:30

19:00 - 22:00

10:00 - 13:00

Ovenstående er en ekstra mulighed til ungdomsspillere, der har spillet i nogle år og har fået et niveau, hvor de er klare til at udfordre voksne spillere.

Fælles for de 3 tidsrum er frit spil med de voksne medlemmer.

Her tager man selv initiativ til at spille med de andre medlemmer. Eventuelt kan man lave aftaler gennem vores Facebook gruppe. Alle hjælper med til at alle kommer til at spille.

STÆVNER OG TURNERING

Det er muligt at tilmelde hold til en løbende turnering hen over sæsonen og deltage i stævner i weekenden for at konkurrere med andre spillere fra andre klubber på eget niveau. Trænerne er klar med mere information om dette.

Hvis man ønsker at prøve dette af, skal der overfor Bordtennis Danmark (BTDK) indløses licens, som udgør 125 kr. Herefter kan der deltages i alle stævner og holdturnering.

Til de enkelte stævner opkræves deltagergebyr ved siden af.

Licens kan købes på Bordtennisportalen.dk, men klubben hjælper også gerne med at indløse licens ved indbetaling til klubben.

FORÆLDRE KAN OGSÅ BIDRAGE TIL BØRNENES UDVIKLING

Som forælder kan du bidrage med pædagogiske kompetencer. Vores trænere gør meget for at holde støj og larm nede, så indlæringen foregår i et rart og afslappet miljø. Men det er vigtigt at børnene ved hjemmefra, at det er vigtigt at tale ordentligt til hinanden og holde lydniveauet nede. Vi har 2 trænere på hvert hold, så alle skal nok få opmærksomhed under træningen.

Bordtennis er en sport, der specielt i kampsituationer presser børnene på det psykiske plan. Det sker nogle gange, at børn kommer til at græde, fordi spændingsniveauet er højt og barnet ikke selv føler det lever op til eget niveau. Eller at modstanderen bare lige er ”heldig” på nogle afgørende tidspunkter.

Her er det vigtigt at man som forælder er klar til at støtte barnet, holde fast i den spillemæssige udvikling og rose barnet for alt det gode, som barnet er lykkedes med. Samtidig skal nogle også lære at være gode vindere, og udvise forståelse for at modstanderen kan være meget ked af det efter et nederlag i en tæt kamp. Efter kamp er man stadig 2 personer, som kan være venner og glæde sig over en sport, der er meget intens og i den grad kan tænde for adrenalinet.

De fleste forældre føler ikke at de kan bidrage med noget, da de ikke kender noget til bordtennis. Vi underviser ud fra respekt for hinanden, vi taler pænt til hinanden, ingen mobning og prioriterer det højere end selve spillet. Der ligger en stor opgave i at få børnene til at forstå vigtigheden af et godt kammeratskab i træningsgruppen, og det må i som forældre meget gerne støtte op om.

Find Os

Vores adresse er:

DGI huset Vejle

Hal 2A

Willy Sørensens plads 5

7100 Vejle

Fra caféen skal du igennem Hal 1, fortsæt til Hal 2A.

Vejle BTK har en gruppe på Facebook.

Gruppen hedder Vejle Bordtennis Klub.

Alle er meget velkommen til  at bidrage til klublivet.

Søg siden frem eller klik HER