HVEM ER VI

TRÆNINGSTIDER 2020 - 2021

ANDERS MØLGAARD vil også i denne sæson fungere som coach og sparringspartner for vores trænere. Anders' mangeårige erfaring som træner vil dermed blive en del af hverdagen for vores trænere.

BEGYNDERE

PÆDAGOGISK TRÆNER

THANEKS THANANTHIRAN har egen idrætserfaring fra kampsport og er lærerstuderende på Jelling Seminarium.

Thaneks har de seneste 2 år været træner for vores begynderhold, og det er en stor succes. Så naturligvis fortsætter vi med det i år.

Med Thaneks bliver træning og indlæring baseret på hyggeligt samvær med leg og sjov, så den bordtennismæssige indlæring øges pga. den gode stemning.

Thaneks har allerede været på flere teknik kurser, så han er fuldt ud fortrolig med den basale bordtennis teknik.

MIKKEL MADSEN er hjælpetræner for Thaneks efterhånden som holdet fyldes op. Mikkel er en del af vores  3. divisionshold i den kommende sæson og kommer med meget bordtennisfaglighed.
Mikkel er også træner for vores øvede spillere, så vi ser frem til rigtig god læring for vores begyndere.

LET-ØVEDE
MADS CHR. MADSEN
er træner for dem, der synes det skal være mere bordtennis end bare leg og sjov. Her skal man evne at holde koncentrationen lidt længere tid, så børnene får glæde af de forskellige øvelser. Mads har været medlem i klubben i mange år, og har været igennem en stor spillemæssig udvikling. Samtidig har han været træner sammen med Thaneks, så han kender vores værdier og indstilling.

ELLA MØLGAARD er hjælpetræner for Mads. Ella har været med i klubben i et par år, og vil gerne være med til at give børnene en god oplevelse med bordtennis. Samtidig er vi rigtig glade for at have en pige/ung kvinde som Ella i miljøet omkring træningen, hun er en dejlig glad og positiv person, som helt sikkert vil bidrage til en god og behagelig atmosfære.

ØVEDE

MIKKEL MADSEN fortsætter med at træne de øvede spillere. Mikkel M. er en dejlig rolig person og har mange års erfaring som både spiller og træner, så vi glæder os til at se holdet tage et nyt skridt i udviklingen i år.

MIKKEL JOHANSEN vil også være træner for holdet. Mikkel J. er en erfaren spiller og har træner-erfaring fra Daugård. Mikkel har meget "power" i sit spil, og kan helt sikkert give børnene nogle gode tips til hvad de kan gøre for at udvikle deres spil i den retning.

Mikkel M. og Mikkel J. vil skiftes til at være træner, således at en af dem tager mandag og den anden tager onsdag. De vil på den måde i fællesskab sørge for et rigtig godt træningsmiljø til gavn for alle vores dygtige ungdomsspillere.

BEGYNDERE - Fra 31. august 2020

Thaneks og Mikkel M

Thaneks

LET-ØVEDE - Fra 18. august 2020

Mads Chr og Ella

Mads Chr og Ella

ØVEDE - Fra 17. august 2020

Mikkel

Mikkel

EKSTRA TIDER FOR UNGDOMSSPILLERE

Turneringsspillere

Turneringsspillere

Hele familien

MANDAG og TORSDAG i ovenstående skema er en ekstra mulighed til ungdomsspillere, der har spillet i nogle år og har fået et niveau, hvor de er klar til at udfordre voksne spillere.
Her tager man selv initiativ til at spille med de andre medlemmer.
Eventuelt kan man lave aftaler gennem vores Facebook gruppe.
Alle hjælper med til at alle kommer til at spille.

LØRDAG er for hele familien. Dvs. er man medlem (barn eller voksen), så kan man tage et eller flere familiemedlemmer med ind i klubben og prøve at spille sammen.
Man kan også være 2 medlemmer, som bare aftaler at træne sammen.
Der SKAL være en voksen sammen med ungdomsspillere.

STÆVNER OG TURNERING

Det er muligt at tilmelde hold til en løbende turnering hen over sæsonen og deltage i stævner i weekenden for at konkurrere med andre spillere fra andre klubber på eget niveau. Trænerne er klar med mere information om dette.

Til de enkelte stævner opkræves der deltagergebyr.

FORÆLDRE KAN OGSÅ BIDRAGE TIL BØRNENES UDVIKLING

Som forælder kan du bidrage med pædagogiske kompetencer. Vores trænere gør meget for at holde støj og larm nede, så indlæringen foregår i et rart og afslappet miljø. Men det er vigtigt at børnene ved hjemmefra, at det er vigtigt at tale ordentligt til hinanden og holde lydniveauet nede. Vi gør meget for at alle børn får opmærksomhed under træningen.

Bordtennis er en sport, der specielt i kampsituationer presser børnene på det psykiske plan. Det sker nogle gange, at børn kommer til at græde, fordi spændingsniveauet er højt og barnet ikke selv føler det lever op til eget niveau. Eller at modstanderen bare lige er ”heldig” på nogle afgørende tidspunkter.

Her er det vigtigt, at man som forælder er klar til at støtte barnet, holde fast i den spillemæssige udvikling og rose barnet for alt det gode, som barnet er lykkedes med. Samtidig skal nogle også lære at være gode vindere, og udvise forståelse for at modstanderen kan være meget ked af det efter et nederlag i en tæt kamp. Efter kamp er man stadig 2 personer, som kan være venner og glæde sig over en sport, der er meget intens og i den grad kan tænde for adrenalinet.

De fleste forældre føler ikke at de kan bidrage med noget, da de ikke kender noget til bordtennis. Vi underviser ud fra respekt for hinanden, vi taler pænt til hinanden, ingen mobning og prioriterer det højere end selve spillet. Der ligger en stor opgave i at få børnene til at forstå vigtigheden af et godt kammeratskab i træningsgruppen, og det må i som forældre meget gerne støtte op om.

Find Os

Vores adresse er:

DGI huset Vejle

Hal 2A

Willy Sørensens plads 5

7100 Vejle

Fra caféen skal du igennem Hal 1, fortsæt til Hal 2A.

Vejle BTK har en gruppe på Facebook.

Gruppen hedder Vejle Bordtennis Klub.

Alle er meget velkommen til  at bidrage til klublivet.

Søg siden frem eller klik HER