HVEM ER VI

GLADE DRENGE OG PIGER

Vi er en samling glade drenge og piger i alle aldre, som bare synes det er sjovt at spille bordtennis. Vi er en blandet flok af begyndere, motionister og turneringsspillere, lige fra serie 4 til  divisionsniveau. Så har du lyst til at spille med i klubben, så er der næsten helt sikkert også andre på samme niveau.

ALENE ELLER MED MAKKER

Du er meget velkommen til at komme alene, det er ikke nødvendigt at du selv finder en makker.

Når der er undervisning, styrer træneren hvem der spiller sammen.

Når der er frit spil, så aftaler man selv, hvem man spiller med. Det gør man bare i løbet af aftenen i takt med at folk afslutter deres kampe eller træningspas.

TRÆNINGSTIDER

FRIT SPIL FOR ALLE

19:30 - 22:00

19:00 - 22:00

10:00 - 13:00

Frit spil er for alle.  Primært for voksne, men ungdomsspillere med niveau og lyst til at udfordre de voksne må også gerne deltage.

Man tager selv initiativ til at spille med de andre spillere, og vi er alle med til at sørge for at alle kommer til at spille.

UNDERVISNING FOR BEGYNDERE

19:00 - 21:30

Vi fortsætter i år med undervisning i korrekt teknik gennem undervisning og øvelser for voksne begyndere og let-øvede. Det sker hver tirsdag aften fra 19:00 til 20.00.

Har du lyst til at prøve, så mød bare op. Klubben har låne bat, og du behøver ikke have en makker med.
Fra 20:00 til 21:30 er der frit spil, hvor man selv aftaler hvordan man vil træne videre.

ELITE TRÆNING

19:30 - 21:30

Onsdag aften er forbeholdt elite gruppen. Der bliver trænet med fælles øvelser i ca. 2 timer hver onsdag.

2020:

Hal 2A

Willy Sørensens plads 5

7100 Vejle

Fra caféen skal du igennem Hal 1, fortsæt til Hal 2A.

Vejle BTK har en gruppe på Facebook.

Gruppen hedder Vejle Bordtennis Klub.

Alle er meget velkommen til  at bidrage til klublivet.

Søg siden frem eller klik HER